Klapa Žrnovnica
 
Anketa
Kakav klapski repertoar najviše volite slušati?
 
Trenutno online
We have 38 guests online
Visitors814602

VIDEO - Ja te zovem

There are no translations available.

VIdeo spot za pjesmu „Ja te zovem“

13. veljače 2019. godine

Kao uvertiru, neposredno pred izdavanje svog prvog albuma „Kad san žedan lipe riči“ klapa Žrnovnica je snimila novi spot.

„Pjesma romantičnog teksta i pjevne melodije je klapski prvijenac naše Maje, a pošto se radi o ljubavnoj baladi htjeli smo pred Valentinovo donijeti nešto novo na klapski način. Realizirali smo zamisao maestra klape Marka Marina, i to što smo mješovita klapa iskoristili na način da pjesmu snimimo kao svojevrstan muško-ženski duet u klapskom ruhu te se nadamo da će se publici svidjeti kao takva. Inače ovo je i naš prvi video uradak koji smo napravili u suradnji sa izdavačkom kućom Scardona, a uskoro možete očekivati i naš prvi autorski album „Kad san žedan lipe riči“ koji uskoro izlazi također u izdanju Scardone “ kazuje drugi tenor klape, Filip Maras.

 

"Ja te zovem"

 

 

 

Klapa Žrnovnica – JA TE ZOVEM
Tekst: Andrija Jurlin
Glazba: M. Markovina
Vokalni aranžman: Marko Marin
Instrumentalni aranžman: Ante Gašpardi

 

Radi se o pjesmi „Ja te zovem“, tematika je ljubavna a zaljubljeni par u spotu glume Ana Malenica i Ivan Barbarić. Spot je sniman na lokacijama u Žrnovnici i Vranjicu, gdje se na vezu nalazi prekrasni drveni jedrenjak „Moja Maja“ koji u svom nastajanju također ima prekrasnu priču.

Maja i Hrvoje Ercegović

Brod je u vlasništvu kapetanice Maje Ercegović i možemo reći u potpunosti obiteljski brod. Drveni jedrenjaci su i inače privlačni i nigdje ne prolaze nezapaženo, pa ni u društvu neke velike, komforne i suvremene jahte. Onako uznositi u svojoj tradicionalnosti, ti su drveni klasici djelo starih majstora kalafata, koji su osim znanja i umjeća u njih ugradili i svu svoju ljubav prema brodu, moru i svom zanatu.
Oni su drvetu udahnuli dušu blisku ljudskoj, a dušu ovom brodu je udahnuo upravo Majin otac, Tomislav Mandić gradeći ga punih deset godina, i to, u svom vrtu ispred obiteljske kuće u Vranjicu.
Brod je spušten u more 2001. godine s pomoću legendarnog „Velog Jože“ kojem je to bio i posljednji zadatak prije odlaska u rezalište.

Spot je rađen u režiji Augustina Tina Bilandžića, dok je iza objektiva stajao Toni Banov.

Toni Banov i Augustin Tino Bilandžić

Autor teksta je Andrija Jurlin, inače pomorac pa je u duhu njegovog doživljaja priče spot jednim dijelom sniman na brodu.
Glazbu je skladala članica klape Maja Markovina, vokalni aranžman potpisuje voditelj klape Marko Marin, a za instrumentalni aranžman zaslužan je Ante Gašpardi. Pjesma je snimana u Studio DEVA Damira Marušića

Ana Malenica i Ivan Barbarić

 

Ana Malenica

 

 

Ivan Barbarić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 
Audio galerija

mp3 flash player by undesign website design.

Video galerija

Tekstovi i note
tekst 1
There are no translations available.

tekst 1
Calendar